Svensk landsholdsspiller til København Håndbold

Primo Tours ligaen
København Håndbold

København Håndbold

Den 20-årige højreback Hanna Blomstrand skifter fra næste sæson Lugi HF ud med København Håndbold.

 Hanna Blomstrand, der til dagligt spiller for Lugi i den bedste svenske række, skifter fra næste sæson til den danske hovedstadsklub, København Håndbold.

Blomstrand har været en del af det svenske landshold ved det seneste to slutrunder. Hun debuterede på det svenske landshold i sommeren 2016. Hun var med til OL i Rio som reserve. Men grundet skader blev hun i kvartfinalen meldt ind i den svenske trup.

Det er en meget ambitiøs spiller, som fra næste sæson skal spille i København. Og hun ser skiftet til den danske række som et skridt opad.

– København Håndbold sigter mod toppen af dansk og europæisk håndbold, hvilket er vigtigt for mig, da det matcher mine ambitioner, fortælle Blomstrand til klubbens hjemmeside.

På højrebacken er København Håndbold i forvejen godt besat, da den danske landsholdsskytte Anne Cecilie De la Cour også spiller denne position. Tilgange af Blomstrand betyder nu, at København Håndbold får to meget forskellige højrebacks, hvilket cheftræner Claus Mogensen er yderst tilfreds med:

– Hun er en tovejs spiller, som vi mener, vil komplimentere AC, fordi hun besidder nogle andre kvaliteter end AC, der har et giftigt skud, hvor Hanna spiller tættere på forsvaret og er stærkt i dueller offensivt og defensivt. Hun har spillet seniorniveau i mange år og spillet de seneste mesterskaber, så hun har noget international erfaring på højeste niveau trods den unge alder, udtaler Cheftræneren.

Blomstrand er ikke den eneste svenske spiller, som københavnerne har hentet til klubben. Landsholdsmålmanden Johanna Bundsen og højrefløjen Line Bjørnsen har, ligesom Hanna Blomstrand underskrevet en 3-årig kontrakt med København Håndbold.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu