GOG forlænger med to nøglespillere

888 Ligaen
henrik_jakobsen

Frem mod de kommende sæsoner har GOG sikret sig papir på to af klubbens bærende spillere. 

Mod ønsket om udbygge den position GOG har i toppen af dansk herrerhåndbold, har de nu sikret sig to af deres profiler flere sæsoner fremover. Det skriver GOG i en pressemeddelelse. Det drejer sig om højre fløj Mark Strandgaard og stregspilleren Henrik Jakobsen. Begge spillere har skrevet under på kontrakter gældende til 2019.

Direktør i GOG, Kasper Jørgensen, er rigtig glad for forlængelsen med de to spillere.

– Henrik er en dygtig spiller, han er ung, og han har fortsat et stort udviklingspotentiale på trods af at han allerede har vist store kvaliteter for GOG, og derfor er han også en del af den 28-mands trup Norge har til VM. Mark er én af to spillere, der har været med lige fra 2. division, og det er dejligt at have en kulturbærer med på holdet. Han har stor betydning for vores kontraspil, og han er en af de rutinerede i truppen, fortæller Kasper Jørgensen.

Læs også: Klitgaard jagter det perfekte punktum

De to spillere er også tilfredse med, at de kan se frem til flere sæsoner i den gule trøje.

– Jeg vil gerne sammen holdet tage det gode med, som Jacob har bygget op og forhåbentlig lægge yderligere lag på, således vi kan bide os fast i toppen af dansk håndbold, fortæller Mark Strandgaard.

– Jeg har valgt at forlænge med GOG af den grund, at jeg har det virkelig godt i klubben og med drengene både på og udenfor banen. Jeg vil gerne bidrage til flere gode oplevelser i GOG, fortæller stregspilleren Henrik Jakobsen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu