Officielt: Her er NFH’s nye træner

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Det bliver den mangeårige herreligatræner i GOG – Jakob Larsen der skal træne ligapigerne fra NFH. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Det ligger fast, efter at Jakob og NFH har underskrevet en 3-årig kontrakt med hinanden. Jakob førte i sidste sæson GOG’s ligaherrer til en flot bronze medalje og kvalificerede holdet til Pokalfinalen. Jakob har tidligere trænet i dameligaen, da han af to gange har hjulpet ligaholdet i Odense Håndbold væk fra nedrykning.

Formand i NFH, Henrik Hansen fortæller:

– Det går stærkt i sportens verden, og det er med stor glæde at vi kan præsentere Jakob i NFH. Jakob har lavet gode resultater med GOG’s herrer og har selv spillet på allerhøjeste niveau, så det er en rutineret trænerprofil vi får på bænken i næste sæson. Vi er sikre på at Jakob er manden der skal videreføre NFH version 2.0+, hvor vi både skal have store profiler og unge talenter på holdet. Vi har stadig ambitioner om at komme med helt frem i toppen af dansk håndbold, men ting tager tid – så derfor har vi også givet Jakob en 3-årig aftale. Vi håber at kunne skabe noget kontinuitet med en længere aftale med Jakob.

NFH’s nye cheftræner, Jakob Larsen udtaler:

– Nykøbing Falster Håndboldklub er et relativt nyt og spændende sted på håndbold landkortet. Dameligaen er i en interessant udvikling og efter mange år herreverdenen er tiden moden til at skifte spor. Da muligheden med Nykøbing Falster opstod var det let at sige ja. Jeg ser frem til at arbejde i en helt ny kultur og er overbevist om at jeg sammen med hele klubben over tid kan få løftet projektet det sidste stykke vej op mod den absolutte top af dansk kvindehåndbold.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu