FCM-chef: Sjovt med lokalbrag

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

FCM-Håndbold tog igår aftes imod lokalrivalerne Viborg HK, i et ægte midtjysk lokal-topopgør i Primo Tours Ligaen.

Førstnævnte FCM Håndbold trak sig sejrrigt ud af opgøret med stillingen 26-25. Dagen efter fik HBOLD.dk fat i FCM-cheftræner Kristian Kristensen til en kommentar.

– Det var jo dejligt med en sejr. Jeg syntes måske at det var en lidt mærkelig kamp. Specielt i første halvleg syntes jeg at vi lukkede flere mål ind end vi ville, hvilket selvfølgelig også var Viborgs fortjeneste, men vi kom godt efter det igen, og vi er rigtig glade for sejren, siger Kristian Kristensen og fortsætter.

– Martina Thörn og forsvaret syntes jeg var rigtig kampafgørende for os i 2.halvleg. Jeg tror at Martina endte med en redningsprocent omkring de 50, og det var i høj grad med til at det faldt ud til vores fordel. Det var en vigtig sejr for os, også i forhold til tabellen, hvor vi nu har 5 point ned til Viborg, siger Kristian Kristensen.

Kampen var et lokalopgør, og der har igennem mange år været stor rivalisering imellem VHK og FCM.  Om det at vinde i sådan et lokalopgør siger FCM-chefen.

– Det er jo sjovt med de her lokalbrag. Det er selvfølgelig altid dejligt at vinde, men det er ekstra sjovt når det er imod nabo-klubben. Den her rivalisering imellem FCM og VHK har jo bygget sig op over mange år, og både tilskuere og os i klubberne syntes jo at det er sjovt, og når der så bliver så god en intensitet i kampene, og at det samtidigt var så tæt som igår, så er det ekstra sjovt at vinde, og publikum fik sig en god oplevelse med en spændende kamp, afsluttede Kristian Kristensen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu