Patrick Andersen

Team Esbjerg vil tage gode træningsvibrationer med til Aarhus

Team Esbjerg gennemlever sportsligt en vanskelig periode i årets første måned. Onsdagens udekamp mod SK Aarhus er næste mulighed for at hente den første sejr i 2017, men selv om aarhusianerne ligger lavt i Primo Tours Ligaen, er opgaven ikke simpel. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.


Senest førte SK Aarhus på udebane klart over Odense Håndbold, der er ved at etablere sig i toppen af ligaen, men endte med at tabe 31-29.


– SK Aarhus har spillet rimelig godt håndbold, men har i flere kampe mistet sejre til sidst. Bagkæden med Anna Sophie Okkels, Anne Sofie Hjort og Mette Tranborg er stærk, og holdet kan spille mere frit end os. Vi trænger til at få spillet til at fungere og vinde nogle kampe. Jeg håber, at vi kan komme tilbage på sporet og levere en god indsats i Aarhus, siger Team Esbjerg-cheftræner Lars Frederiksen.


Trods den magre pointhøst i januar melder han om god gejst og holdvilje under træningen. Den nytiltrådte assisterende cheftræner, Jesper Jensen, får i Aarhus mulighed for at give sine første impulser til holdet.


– Lige nu har vi behov for godt humør, gejst og fight, og vi skal have overført disse egenskaber fra træningen til kampe. Jeg er sikker på, at Jesper vil kunne give både holdet og mig nogle værdifulde input, siger Lars Frederiksen.


SK Aarhus hang godt på i efterårets kamp i Esbjerg, som hjemmeholdet dog vandt med 32-29. Team Esbjerg tilhører lige nu midten af ligaen med 16 point, mens modstanderne har syv point på en af de pladser, hvor man skal spille om at undgå nedrykning.


Team Esbjergs trup til kampen i Primo Tours Ligaen mod SK Aarhus onsdag den 25. januar kl. 19.30 i Vejlby-Risskov Hallen:


Målmænd: Emily Stang Sando og Filippa Idéhn


Venstre fløj: Maria Mose Vestergaard og Mette Knudsen


Højre fløj: Maibritt Kviesgaard og Tove Seest


Streg: Rikke Zachariassen, Ulrika Toft Hansen og Vilde Ingstad 


Bagspillere: Laura van der Heijden, Jenny Alm, Lara González, Ida Bjørndalen Karlsson og Nanna Friis-Traberg.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER