Stregspiller vender hjem til Mors-Thy Håndbold

888 Ligaen
Foto: Morsthy.dk

Efter en smuttur i den tyske 2. bundesliga vender Asbjørn Madsen nu hjem til Mors-Thy Håndbold.

Asbjørn Madsen skiftede til tyske Nordhorn-Lingen 2015 efter tre sæsoner i Mors-Thy Håndbold. Pr. 1/7 2017 er den stærke stregspiller tilbage på Bette Balkan – og det er en populær herre, der vender tilbage til Mors-Thy Håndbold: Asbjørn har altid været en af publikumsfavoritterne, og han blev kåret til Årets Spiller i Mors-Thy Håndbold 14/15. Årene i tysk håndbold har kastet nogle B-landsholdsudtagelser af sig og har givet endnu mere hår på brystet. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

– Vi er stolte over og glade for, at det er lykkes os at lave en aftale med Asbjørn Madsen. Asbjørn udfylder hullet efter Christoffer Cichosz til fulde – han er en ledertype, som går forrest i alle sammenhænge, og vi får en hårdtarbejdende tovejs-spiller, som tilfører holdet noget fysik og vildskab, og så er Asbjørn vellidt af sponsorer, fans og folk i og omkring klubben. Og så må det her jo siges, at være modsat den tendens der har været med, at vores profiler forlader klubben – nu går det også den anden vej, og det er skønt, fortæller Henrik Hedegaard fra Mors-Thy Håndbold.

Læs også: Fløjprofil forlænger med HCM

Hovedpersonen selv er også rigtig godt tilfreds med at få en aftale på plads hos sin tidligere arbejdsgiver.

– Mors-Thy Håndbold har en helt special plads hos mig – det er min klub, og derfor var det naturligvis interessant, da de henvendte sig. Efterfølgende havde jeg en god snak med Søren Hansen, og jo mere jeg tænkte over det, jo bedre kunne jeg se mig selv i det. Jeg kommer hjem til noget helt andet end det jeg forlod, og skal være med til at bygge noget nyt op, hvilket tiltaler mig meget, fortæller Asbjørn Madsen og fortsætter.

– Mine forventninger er, at det bliver godt! Jeg ved, at Søren kommer med nye idéer og et projekt, som tænder mig helt vildt, hvor jeg forhåbentlig kan få en stor rolle på holdet og dele mine erfaringer, tanker og idéer – selvfølgelig med respekt for det fundament, der er lagt de sidste år. Jeg glæder mig helt vildt til at spille i den blå trøje igen og til at møde alle de dejlige mennesker, som var en del af mit liv de tre år, jeg var her sidst – kort sagt: Jeg glæder mig til at komme hjem, slutter stregspilleren.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu