Patrick Andersen

NFH hægter sig på slutspilstoget

Nykøbing F. Håndboldklub har hægtet sig på slutspilstoget, da de onsdag aften på hjemmebane sejrede mod Odense Håndbold.

NFH kom blæsende fra kampens start. Kampuret havde knapt nået at runde de tre minutter før stillingen var 4-1 til hjemmeholdet, men Odense lagde sig ikke bare sådan ned.

Et par minutter senere reducerede Nadia Offendal til 5-4, men så løb NFH atter fra Odense-klubben, der kom bagud med 13-8 med lidt over 12 minutter tilbage af første halvleg.

Ved pausen havde Odense fået hentet lidt af NFH-forspringet, som efter de første 30 minutter lød på 15-12.

Med 23 minutter tilbage af opgøret fik Odense reduceret til 17-16, men hver gang Odense kom på minus en afværgede NFH det helt store comeback og scorede. I slutfasen trak NFH afgørende fra og endte med at vinde 27-22.

Dermed er NFH på en foreløbig sjetteplads før Silkeborg-Voel skal i kamp på fredag mod Ringkøbing Håndbold.