Heine: Det bliver en svær kamp

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

I aften går det løs i Primo Tours Ligaen. Det sker når 2 af de mest vindende hold i dansk kvindehåndbold tørner sammen.  FC Midtjylland Håndbold tager imod Viborg HK klokken 18:30 i IBF-Arena i Ikast. 

Op til kampen har HBOLD.dk talt med VHK-træner Allan Heine, og han ser frem til kampen således.

– Jeg forventer at det bliver en svær kamp imod mesterskabsfavoritterne. Det er en kamp som vi selvfølgelig rigtig gerne vil vinde, og det kræver at vi spiller op til vores aller bedste, siger Allan Heine.

I sidste kamp tabte Viborg HK overraskende til TTH Holstebro. Umiddelbart kunne man tro, at det fik VHK-træneren til at satse endnu mere på forsvarstræning. Til det siger Heine følgende.

– Jo forsvaret har stor prioritet i vores træninger, men det ville det altså have uanset hvordan sidste kamp gik. Vi fokuserer altid på at blive bedre, lyder det fra Heine.

Viborg har i denne sæson en ambition om at komme i slutspillet. 2017 er dog startet svingende for VHK, men det rokker ikke ved sæson-målet, slår Heine fast.

– Altså vi har jo en forhåbning omkring, at vi rigtig gerne vil i slutspillet, og det tror jeg stadig er muligt. Det handler for os om, at vi hele tiden skal blive bedre, og vi skal spille op til vores bedste, siger Heine.

Op til sidste kamp meldte Viborg ud, at Mathilde Storgaard og Siri Seglem var tilbage på holdkortet efter henholdsvist en skade og en barsel. Om det at have disse spillere tilbage siger Heine.

– Det er rigtig dejligt at de er tilbage igen. Det betyder meget, at nogle af de spillere der har siddet ude, er tilbage på holdkortet igen. Det giver os nogle flere strenge at spille på, så det er rigtig godt, afsluttede Heine.

 

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu