Patrick Andersen

SønderjyskE beholder stor back profil

Sønderjyderne jubler over svenske Mattias Thynell, der netop har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse. Det oplyser SønderjyskE i en pressemeddelelse.


Der er de gode signinger og så er der de vigtige og helt afgørende signinger. SønderjyskE Herrehåndbold har netop fået blæk på papiret og en kontraktforlængelse med Mattias Thynell, der absolut hører til i den sidste kategori, og sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt har da også svært ved at få armene ned igen:


– Mattias Thynell har været en særdeles ombejlet herre, og vi har været i skarp konkurrence med en række klubber fra bl.a. Tyskland, Frankrig og Danmark. Derfor er det også ekstra glædeligt, at vi nu har fået forlænget kontrakten med ham og endda for yderligere to sæsoner, fortæller Simon Hajdu Lindhardt, og fortsætter:


– Mattias Thynell har virkelig fået sit gennembrud i den danske liga i denne sæson, hvor han efterhånden har spillet i lang tid på et konstant, højt niveau. Han har store kompetencer i både forsvarsspillet og angrebsspillet, og jeg tror også på at han kan give den yderligere et trin på udviklingsstigen.

Mattias Thynell er, og bliver det også fremadrettet, en vigtig del af rygraden på vores lyseblå ligahold, fastslår Simon Hajdu Lindhardt.


Den tårnhøje svensker glæder sig også over, at håndboldfremtiden, med den nye kontrakt, er på plads:


– SønderjyskE er en professionel klub med store ambitioner, og det tiltaler mig meget. Jeg er faldet godt til i byen (Sønderborg, red.), og trives godt med de rare og dygtige folk, som hjælper os spillere med at præstere på højeste niveau. Jeg synes selv, at jeg har udviklet mig her i klubben, og jeg er glad og stolt, hver gang, jeg trækker den lyseblå trøje over hovedet. Det er helt specielt at spille i Broager Sparekasse Skansen foran Danmarks bedste håndboldpublikum, og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang igen efter en lang VM pause. Nu handler det først og fremmest om, at vi indløser billetten til DM slutspillet, slutter Mattias Thynell.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER