Miklas Ravn Campbell

Slovenien klar til semifinalen

Kvartfinalen mellem Slovenien og Qatar endte med en slovensk sejr på 32-30.


Det slovenske mandskab kom bedst fra start i denne kvartfinale. Der var ikke gået længe, før de fik bragt sig i front med 2-3 mål. Resten af 1.halvleg halvleg blev der skiftet lidt mål, og de to hold gik derfor til pause med stillingen 18-15 til Slovenien.


Tyskernes overmænd fra Qatar virkede til, at have brugt mange kræfter i kampen mod Tyskland, og derfor faldt kvaliteten i deres spil gevaldigt. Midtvejs i 2.halvleg var slovenerne foran med hele 29-20, og de slovenske spillere stod med det ene ben i semifinalen. Og det kunne også ses på deres spil i slutningen af kampen.


Ved stillingen 32-25 stoppede det slovenske hold med at spille håndbold, og det betød, at Qatar hentede meget ind på dem. Desværre for Qatar var der ikke til nok til, at fuldføre et vildt comeback. Derfor endte kampen 32-30 til Slovenien.


Kampens resultat betyder nu, at både Tyskland og Danmarks bødler er ude af turneringen. Slovenien er nu i semifinalen og skal møde værterne fra Frankrig. Det sker på torsdag kl.20:45. De to semifinalerne spilles i år ikke på samme dag, og semifinalen mellem Frankrig og Slovenien spiller den første semifinale. Kroatien og Norge spiller først deres semifinale på fredag.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER