København holder på playmaker

Primo Tours ligaen
Foto: Janni Møller Thomsen

Foto: Janni Møller Thomsen

København Håndbold har i dag fire års fødselsdag og det fejrer de med at forlænge aftalen med playmakerprofilen Mia Rej.

Mia Rej fik den værst tænkelige start i København Håndbold. Hun startede op i klubben med en korsbåndsskade, som hun pådrog sig i den sidste kamp for hendes svenske klub, inden skiftet til København.

Sidenhen er Rej kommet stærkt tilbage og blandt andet fået debut på det danske landshold, og nu har hun forlænget aftalen med København Håndbold.

– Jeg vil gerne blive i klubben, fordi København er mit hjem, og jeg har min familie og min kæreste her, og jeg må jo også erkende, at gennem de tre år, jeg har været en del af klubben, er den også blevet en del af mig nu. Den er kommet under huden på mig, og jeg vil gerne, at vi skal lykkedes, hvilket jeg tror på, vi kan gøre ved hele tiden at forsætte vores udvikling, fortæller Mia Rej til klubbens hjemmeside.

Mia Rejs nye aftale med København gælder frem til sommeren 2020.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu