Miklas Ravn Campbell

Holger Glandorf stopper på det tyske landshold

Den 33-årige landsholdsback har endeligt meddelt sit landsholdsstop.


 Den tyske højreback Holger Glandorf, der tid dagligt spiller i den tyske danskerklub, Flensburg-Handewitt, blev sammen med Henrik Pekeler skiftet ind i den tyske landsholdstrup inden gruppefinalen mod Kroatien. Denne kamp gik godt for tyskerne, der overlegent slog Kroaterne og derved fik gruppens 1.plads.


Det betød, at de skulle op imod Qatar. Denne kamp endte som bekendt med en sensationel sejr til Qatar. Derfor blev det Tysklands sidste kamp ved denne slutrunde. Men for Holger Glandorf blev nederlaget til Qatar hans sidste kamp i den tyske landsholdstrøje.


Han har nemlig valgt, at stoppe sin landsholdskarriere. Han debutterede tilbage i 2003, og har tidligere meddelt et landsholdsstop, som ikke holdt længe. Men denne gang skulle den altså være god nok. Glandorf nåede at spille 170 landskampe og i disse scorede han i alt 583 mål.


Det betyder for det tyske landshold, at man skal fremover skal en finde en ny højre back, der sammen med Kai Häfner skal udgøre en ny duo på den tyske højreback.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER