TMS Ringsted henter Bundesliga-spiller

1. division - Herrer
Foto: TMS Ringsted

Foto: TMS Ringsted

TMS Ringsted har sikret sig Kasper Kisum, der senest har spillet i Bundesliga-klubben TSV Hannover-Burgdorf.

Kisum spillede i TMS Ringsted fra 2013-14 og har sidenhen spillet i Flensburg-Handewitt, Skanderborg, TVB 1898 Stuttgart og senest en halvsæson i TSV Hannover-Burgdorf.

Nu har Kasper Kisum dog valgt at vende hjem til dansk håndbold.

– Det harmonerer rigtig godt med min hverdag at vende hjem nu. Min største ambition er stadig at spille håndbold på højeste niveau og udvikle mig som spiller. Men derudover har jeg ved siden af et par erhvervsprojekter med app-udvikling og vikarbureau. Og samlet set har det været medvirkende til, at det nu bliver et gensyn med TMS, hvor den benhårde målsætning må være at vende tilbage til Ligaen hurtigst muligt, siger Kasper Kisum.

Dermed bliver Kisum TMS Ringsteds tredje forstærkning midt i indeværende sæson. Klubben tilknyttede tidligere i januar både Michael Riis og Magnus Andersen, der begge er kommet til klubben fra Team Sydhavsøerne.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu