Patrick Andersen

Ungarn bøjer sig: Godkender René Tofts skinne

Rene Toft er klar til ottendedelsfinalen ved VM efter accept fra Ungarn. Norge og Makedonien har ligeledes givet mundtligt tilsagn i forhold til en eventuel kvartfinale. Det oplyser DHF i en pressemeddelelse.


Siden det stod klart efter VM’s første kamp, at Rene Toft kun må komme på banen i de kampe, hvor den danske delegation forinden har indhentet lægefaglig accept af Tofts albueskinne, er der blevet arbejdet intensivt på de indre linjer.


Lørdag eftermiddag på hotellet i Chambery fulgte underskriften fra Ungarn, og status er hermed, at nedennævnte 13 hold har givet mundtligt eller skriftligt tilsagn om at acceptere skinnen


– Vi sætter stor pris på, at vores kolleger på de øvrige hold behandler sagen objektivt og fagligt, indleder delegationsleder Jan Kampman og forklarer nærmere om processen:


– Det har været et sejt træk, og vi er ikke i mål endnu. Allerede i tirsdags sendte vores læge et brev til alle deltagende nationer, hvor vi bad om en forhåndstilkendegivelse. Vi oplever dog, at nogle hold kun ønsker at tage stilling, når og hvis de skal møde Danmark, siger delegationsleder Jan Kampman og uddyber:


– Vores læge har i brevet lagt op til, at de respektive læger forholder sig principielt til sagen – uagtet om holdene skal møde Danmark – med henblik på at have opbakning til efterfølgende at sætte fokus på de regler, som, vi vurderer, er forfejlede og vil komme til at ramme flere spillere. Indtil videre har vi ikke fået nogen negative tilbagemeldinger på spørgsmålet om albueskinnen, så det er positivt.


Arbejdet fortsætter nu for at indhente accept fra de resterende potentielle modstandere.


Følgende hold har tilkendegivet accept:

Tyskland

Frankrig

Ungarn

Norge

Makedonien

Brasilien

Hviderusland

Polen

Island

Egypten

Sverige

Bahrain

Qatar


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER