Miklas Ravn Campbell

TSØ holder fast i toppen efter sejr

Team Sydhavsøerne tog på hjemmebane imod Odder. Det endte med sejr på 29-25 til hjemmeholdet.

Det var gæsterne fra Odder, der kom bedst fra start. Men det hentede TSØ hurtigt, og resten af 1.halvleg var en meget loge affære. De to hold gik til pause med stillingen 14-14.

Efter pausen var det nu TSØ, der kom bedst ud af starthullerne. De var efter 38 minutter foran 19-15. Det vækkede Odder, der blot 3 minutter senere blot var et enkelt mål bagude.

Gæsterne holdt fat i TSØ, indtil der var spillet 51 minutter. Her stod kampen 22-21, og man forventede en meget spændende afslutning på kampen. Men med 4 TSØ-scoringer i træk, så kunne de forholdsvis sikkert hive sejren i land. Kampen endte 29-24 til hjemmeholdet.

Med de to point fra dagens kamp, er TSØ blot 4 point bag TMS Ringsted, der er at finde på rækkens 3.plads, som giver adgang til playoffkampene om oprykning til landets bedste række. TMS tabte tidligere på ugen point mod netop Odder, der hjemme i Odder spillede 26-26 mod topholdet fra Ringsted i onsdags.

TSØs næste kamp er på lørdag ude mod Otterup.