Topholdene sejrede sikkert i 1. division

1. division - Herrer
Foto: www.fhk.dk

Foto: www.fhk.dk

Fredericia, TMS Ringsted og Skive fH, der alle er at finde i toppen af herrernes 1. division, sejrede alle i sikker stil i lørdagens kampe.

Fredericia var en tur i Genfofte, hvor de mødte HIK. Efter en lige affære i første halvleg, hvor HIK gik til pause foran 13-12, tog kampen en hel anden drejning i anden halvleg. FHK-keeper Lars Knudsen lukkede fuldstændigt af og var med til at danne grundlaget for, at holdet fra fæstningsbyen sejrede med 19-31.

TMS Ringsted skulle på hjemmebane have revanche mod Otterup, der vandt 32-22 mod TMS i det omvendte opgør. Fra start satte TMS Ringsted sig på opgøret, og der var aldrig tvivl om, at TMS ville vinde. Det også med en sikker midtsjællandsk sejr på 33-25.

Skive tog på hjemmebane mod Korsør-Slagelse, der kæmper for at undgå nderykning. Korsør lavede en chokstart og var efter 12 minutter foran 5-9, men fire Skive-scoringer i træk bragte balance i rengskabet og Skive nedte med at gå til pause foran 15-11.

I anden halvleg var der aldrig tvivl om udfaldet, der endte med at blive en Skive-sejr på 28-22.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu