København gav Team Esbjerg tredje pointtab i træk

København Håndbold gav Team Esbjerg deres tredje pointtab i træk i Frederiksberg Hallen fredag aften, hvor de vandt med 31-24.

Team Esbjerg er ikke kommet på pointtavlen efter nytår. Først blev det til uafgjort mod Skanderborg, mens også er blevet til et nederlag til Silkeborg-Voel til 28-31.

Kampen mellem sydvestjyderne og København startede dog lige. Team Esbjerg var foran 3-6 efter ni minutters spil, men København fik udlignet til 8-8 og satte sig efterfølgende på kampen.

Fire scoringer i træk af hjemmeholdet bragte dem foran med 14-10 og ved pausen var den udbygget til 18-12.

I anden halvleg nåede Københavns føring hurtigt op på otte mål. Med lidt under fire minutter tilbage af opgøret var København i front med 31-22, men med to scoringer i træk fik Team Esbjerg reduceret til slutresultatet 31-24.