Hviderussisk sejr giver Danmark ungarerne i 1/8-finalen

Hviderusland vandt med 27-25 Ungarn, hvilket gør, at Danmark møder Ungarn i søndagens 1/8-finale.

Der var tre potentiale modstandere til Danmark forud for kampen mellem Hviderusland og Ungarn. Ungarn-sejr havde givet chilensk modstand i 1/8-finalen, uafgjort gjorde Danmark skulle op mod Hviderusland, mens hviderussisk sejr ville give danskerne Ungarn i 1/8-finalen.

Derfor var det ventet, at Ungarn ville kæmpe som rovdyr for at undgå at tabe opgøret for ikke at møde danserne i 1/8-finalen. Hviderusland på den anden side skulle bruge minimum uafgjort for at sikre sig videre avancement.

Første halvleg var langt hen af vejen en tæt affære, hvor holdene skiftes til at være i front. Holdene fulgtes ad til 12-12, men i slutningen af første halvleg trak Hviderusland fra og gik til pause foran 15-13.

I anden halvleg fortsatte Hviderusland med at være i momentum. Ungarn fik dog kontakt igen ved stillingen 20-20, men fra stillingen 22-22 trak hviderussrene atter fra.

Det kunne Ungarn ikke svare igen på, og endte derfor med at tabe opgøret 27-25. Dermed skal Danmark op mod Ungarn i 1/8-finalen, mens Hviderusland møder Sverige.