Brasilien tæt på sensation mod Spanien

Brasilien var tæt på at levere den helt store sensation mod Spanien, men med hiv og sving fik spanierne hevet en sejr hjem på 27-28.

Målene pev ind i begge ender af banen i starten af kampen. Det endte Brasilien med at slippe bedst ud af og kom foran med 9-7 efter 16 minutters spil.

Det spanske forsvar så passivt til i hele første halvleg, og det udnyttede brasilianerne til at gå til pause foran 18-16, efter stregspilleren Alexandro Pozzer med to scoringer i træk sluttede første halvleg godt af set med brasilianske briller.

I anden halvleg kom Spanien bedre med. Rodrigo Corrales fandt storspillet frem i det spanske mål, samtidig med Alex Dujshebaev fik gang i det spanske angrebsspil. Det gjorde, at spanierne fik udlignet til 20-20 med knap 20 minutter tilbage af opgøret.

Det lykkedes også spanierne at komme i front. Med 11 minutter igen kom spanierne i front med 24-25, og efter en slutfase, hvor Brasilien havde flere chancer for at få fremtvunget minimum forlænget spilletid, holdte spanierne hovedet koldt og vandt opgøret 27-28.

I dagens øvrige 1/8-finaler vandt Slovenien, Norge og Frankrig.