Miklas Ravn Campbell

Officielt: Niels Agesen på plads i Randers HK

Den nuværende NFH-træner, Niels Agesen, skal i den kommende sæson træne Randers HK.


Niels Agesen, der i de seneste to sæsoner har stået i spidsen for Nykøbing Falster Håndbold, skal i pr. 1 juli 2017 stå i spidsen for Randers HK.


Niels Agesen udtalte tidligere, at han havde haft svært ved at få håndbold i Nykøbing og familie i Holstebro til at hænge sammen.


– Jeg er rigtig glad for at være i klubben, og derfor har vi også aftalt, at vi skal give det alle chancer for at få det til at fungere. Jeg har klart sagt, at hvis jeg ikke lykkes med at få det til at hænge sammen, så er det ikke et fravalg af NFH, men et nødvendigt tilvalg af min familie og mine børn, udtalte Niels Agesen til Randers Amtsavis


Nu er det officielt, at Niels Agesen har underskrevet en 4-årig kontrakt. Det offentliggjorde Randers HK i dag på deres hjemmeside. Om aftale med Niels Agesen udtaler direktør i Randers HK, Jens Jørgen Andersen, følgende til klubbens hjemmeside:


– Niels Agesen kommer til Randers HK fra Nykøbing Falster Håndbold, hvor han har været en nøgleperson i opstarten af Nykøbing Falsters store håndboldsatsning. I Niels Agesen har vi fået en af de bedste trænere i den danske liga, som var det mål, vi gik efter i rekrutteringsprocessen.


Derfor ligner det bestemt, at de i Randers HK er tilfredse med signingen af deres kommende træner. Niels Agesen selv ser også frem til de kommende 4 år, hvor han står i spidsen for kronjyderne.


– Jeg ser frem til at arbejde i fællesskab med alle i og omkring klubben, for at Randers HK kan nå nye højder, både på og udenfor banen. Jeg har stor respekt for klubbens fundament, og det man har opnået de sidste mange år, og jeg vil ihærdigt arbejde for at implementere mine tanker til klubbens bedste, udtaler Niels Agesen til Randers HKs hjemmeside.


Før han tiltræder i Randers HK, skal han dog lige færdiggøre sæsonen med NFH, der lige nu er at finde på rækkens 7.plads. Her har de 4 point ned til 8.pladsen, hvor netop Agesens kommende klub, Randers HK, befinder sig.


Hvem der i næste sæson overtager for Niels Agesen i NFH er stadig ukendt.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER