Patrick Andersen

TTH henter landsholdskeeper hjem

Det bliver U21-landsholdskeeper Simon Gade, der kommer til at afløse Rasmus Lind i TTH-målet i næste sæson.


– Vi har hele tiden set Simon som fremtidens mand i TTH-trøjen. Der er ingen tvivl om at Simon har udviklet sig meget i denne sæson hvor han har spillet i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Simon var for nyligt stærkt medvirkende til, at det danske U21-landshold kvalificerede sig til VM, siger direktør, John Mikkelsen og fortsætter:


– Vi er enormt stolte af, at Simon er et de store talenter i dansk håndbold, som vi selv har udviklet via Holstebro Elitesport og TTH’s Talentakademi, siger Mikkelsen og kalder næste sæsons målmandsduo i TTH for særdeles spændende.


– Nu får vi den danske U21-landsholdskeeper til at supplere den norske A-landsholdskeeper Torbjørn Bergerud. Det bliver en ung, men også meget, meget stærk duo, fastslår John Mikkelsen.


Også Simon Gade ser frem til at vende hjem til TTH, hvor han i sidste sæson spillede flere kampe på ligaholdet, selv om han var U18-spiller.


– Det bliver stort næste år at få ansvar og tillid. Jeg synes, Jeg har fået meget ud af at være et år i Lemvig med masser af ansvar. Det bliver dejligt at blive en fast del af TTH-truppen, og jeg ser frem til at arbejde sammen med Torbjørn i målet, lyder det fra den 19-årige lokale talent Simon Gade.


TTH Holstebro glæder sig til at fortsætte det gode samarbejde med Lemvig-Thyborøn Håndbold.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER