Suveræn slutspurt sikrer Odder uafgjort mod TMS

1. division - Herrer
Odder_time_out

Odder Håndbold stjal hertil aften et point fra TMS Ringsted, da de spillede uafgjort 26-26. 30 sekunder før slutfløjt var Odder Håndbold bagud med to, men et godt comeback sikrede værterne det ene point.

Spillet kan hurtigt vende i håndbold. Det er der efterhånden mange eksempler på, og aftenens kamp mellem Odder Håndbold og TMS Ringsted er et glimrende eksempel. De to hold delte i porten med stillingen 26-26, selvom de sjællandske gæster havde et forspring på to mål, da der resterede et halvt minut af kampen.

Det var ellers de jyske værter, der lagde bedst fra start, og de bragte sig hurtigt foran 5-1. Efter 12 minutter fik gæsterne dog udlignet til 5-5 ved Mads Dudek. Derfra blev første halvleg en tæt affære, og 20 minutter inde i opgøret var stillingen 10-10.

Hjemmeholdet trak igen fra, og de kom foran 12-10. TMS Ringsted fik dog tag i kampen igen, og derfor blev det helt lige til pausen. De to mandskaber gik i omklædningsrummet med stillingen 14-14.

Efter pausen kom gæsterne flyvende, og Rune Ohm bragte holdet foran 15-18. TMS Ringsted udbyggede den føring, og efter 50 minutter var stillingen 17-23. Odder Håndbold forsøgte at kæmpe sig tilbage, og de fik reduceret til 20-24 fem minutter før tid.

Det lignede to point til gæsterne, da de med et halvt minut tilbage af opgøret førte med to mål. Nikolaj Læsø fik dog reduceret til 25-26, så Odder Håndbold havde en lille mulighed for at hente et point.

Sekunderne herefter var meget dramatiske. Ni sekunder før tid blev gæsternes Michael Riis udvist for tredje gang og fik derfor rødt kort. Samtidig fik Odder Håndbold et straffekast. Det omsatte kampens topscorer Mike Paulsen til et mål, og med sin ottende kasse sikrede han hjemmeholdet det ene point.

TMS Ringsted er efter aftenens remis på tredjepladsen med 21 point, mens Odder Håndbold er nummer syv med 15 point efter 14 spillerunder.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu