Skanderborg har ny træner på plads

888 Ligaen
Foto: Skanderborghaandbold.dk

Foto: Skanderborghaandbold.dk


Skanderborg Håndbold har afløseren for Nicolej Krickau på plads. Valget er faldet på Nick Rasmussen, der i de seneste år har stået i spidsen for Fredericia-Treldes ungdomsprojekt.

Nick Rasmussen stod i en lang årrække af flere omgange i spidsen for Fredericias daværende ligahold. Siden da har han på seniorplan stået i spidsen for Vejle Håndbold og Ribe-Esbjerg, hvor han endte med at føre sidstnævnte hold i ligaen.

Tilbage i foråret 2014 blev Nick Rasmussen fyret i Ribe-Esbjerg og siden da har han stået i spidsen for et ungdomsprojekt i Fredericia-Trelde, hvor han til at starte med stod i spidsen for U16-holdet og i denne sæson har haft U18-holdet.

– Vi er rigtigt glade for at vi nu er færdige med processen med at finde en ny kompetent træner, som kan føre vores hold videre de kommende år. Det ar været en lærerig proces og i forløbet har vi fået vendt mange gode spørgsmål om de kompetencer vi har behov for i Skanderborg i vores nuværende situation. Nick Rasmussen passer rigtigt godt ind i de roller vi har behov for i Skanderborg. Han kommer med en masse rutine som både spiller og træner og han har nogle håndbold og ledelsesmæssige kompetencer som passer godt til de opgaver vi står over for, siger Skanderborgs sportschef, Torben Væver, til klubbens hjemmeside.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu