Officielt: SønderjyskE henter ny keeper

888 Ligaen
Foto: soenderjyske.dk

Foto: soenderjyske.dk

Kristian Dahl Pedersen skifter efter denne sæson til SønderjyskE. Med tilgangen af den 22-årige målmand fra Nordsjælland Håndbold er målmandsteamet på plads hos SønderjyskE.

Sønderjyden Thorsten Fries kommer næste sæson til at danne tandem i SønderjyskE-målet med Kristian Dahl Pedersen, der har indgået en to-årig aftale med de lyseblå.

– Jeg er meget tilfreds med, at vi har fået aftalen med Kristian på plads. Han er vanvittig arbejdsom, har en kæmpe gejst og et ønske om konstant at udvikle sig. Endvidere læser Kristian spillet rigtig godt, og han har derfor en god placeringsevne. Vi får med Thorsten og Kristian et virkeligt spændende målmandspar, der kan supplere hinanden rigtig godt med forskellige kompetencer, siger sports- og salgsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Ligesom Thorsten Fries så har Kristian Dahl Pedersen et stort antal ungdomslandskampe på CV’et. Det er kun halvandet år siden, at den unge målmand var med til at vinde VM-sølv med U21-landsholdet ved VM i Brasilien. Med GOG og Nordsjælland har han været på udebane i Broager Sparekasse Skansen, og de kampe har han ikke glemt.

– SønderjyskE er et super sted at spille. Opbakningen fra partnere, frivillige og ikke mindst tilskuerne er helt ekstraordinær. Der er en fuld Broager Sparekasse Skansen til alle kampe, og det giver en enorm motivation for mig. Jeg elsker, når man kan tage tilskuerne med ned på banen og virkelig føle den entusiasme, de har for holdet og sporten. Det er noget, som jeg glæder mig til at blive en del af, forklarer Kristian Dahl Pedersen.

Han udtrykker også spænding og glæde over det fremtidige samarbejde med den nye trænerduo til næste sæson, cheftræner Kasper Christensen og assistent Lars Krogh Jeppesen.

–  Kasper virker som en utrolig dedikeret og dygtig træner. Lars har jo haft en flot karriere, og jeg er ikke det fjerneste i tvivl om, at han kan give utrolig meget videre af sin store erfaring. Jeg ser SønderjyskE som det helt rette sted for en ung fyr som mig til at lægge endnu et par lag på mit spil og være med til at spille SønderjyskE i slutspillet, siger Kristian Dahl Pedersen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu