Officielt: Bundsen til København

Primo Tours ligaen
Foto: Torben Andresen, Odense Håndbold

Foto: Torben Andresen, Odense Håndbold

Det et nu officielt, at den svenske landsholdskeeper Johanna Bundsen skifter til København Håndbold.

Efter i en årrække at have tørnet ud for den svenske mesterklub IK Sävehof drager Bundsen nu videre til København Håndbold.

– København Håndbold har de samme visioner og tanker som jeg, og jeg er sikker på, at det er et nyt skridt for min udvikling at komme til den danske liga, der er utrolig stærk, siger Johanna Bundsen til klubbens hjemmeside.

Tilgangen skal ifølge København Håndbold være med til at bringe hovedstadsklubben helt op i toppen af dansk håndbold som et led i en 2021-plan.

– Johanna er en stor, rolig, teknisk dygtig keeper, der udstråler stor ro og sikkerhed, hvilket har en positv afsmitning på forsvaret, og derudover er hun en rigtig god igangsætter til kontratspillet. Vi får med hende en målvogter med en masse international erfaring, som hun har bygget op gennem 7 sæsoner med Champions Leauge for IK Sävehof og slutrunder med det svenske A-landshold, hvor hun i 2014 var med til at vinde EM bronze, siger København Håndbolds cheftræner, Claus Mogensen.

Bundsen har skrevet under på en tre-årig aftale med København Håndbold

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu