Miklas Ravn Campbell

Storsatsende Odense slog Aarhus i tæt affære

Odense Håndbold besejrede til aften SK Aarhus med 31-29.

Udeholdet fra Aarhus og i særdeleshed deres landsholdsback, Mette Tranborg, kom bedst fra start i dagens kamp. Udeholdet vandt nemlig de første minutter med 0-3. Herefter reducerede Deonise Fachinello til 1-3. Men så var det igen Aarhus, der var i teten. De lukkede fuldstændig ned for Odense, der i kampens begyndelse havde meget svært ved at score mål.

Efter kampens første 10 minutter stod kampen 1-7, og favoritterne fra Odense var helt nede.

De næste 10 minutter havde Odense lettere ved at score, de hentede stille og roligt ind på de undertippede fra Aarhus.

I slutningen af første halvleg var Odense virkelig kommet i gang igen. De formåede nemlig inden pausefløjtet at bringe sig foran mod Aarhus, der på trods af deres meget imponerende start måtte gå til pause med stillingen 14-13.

2.halvleg blev en meget mere jævn affære, og her lykkedes det ingen af holdene at slå et afgørende hul. Faktisk lykkedes det ikke Aarhus at komme foran på et eneste tidspunkt i 2.halvleg.

Da der resterede 5 minutter af kampen, lød stillingen på 27-27, og det lignede lidt, at det skulle lykkes Aarhus at overraske. Men sådan skulle det ikke gå. Favoritterne fra Odense holdt nemlig hovedet koldt og hev til slut sejren i land. Kampen endte 31-29 til Odense, der nu er at finde på 3.pladsen i Primo Tours Ligaen.