Silkeborg-Voel sender NFH udenfor slutspillet

Silkeborg-Voel KFUM sejrede på hjemmebane med 29-27 mod Nykøbing Falster Håndboldklub, som dermed er udenfor slutspilspladserne nu.

Kampen var lige indtil stillingen 5-5 efter ti minutter. Derefter begyndte hjemmeholdet fra Silkeborg-Voel så småt at trække fra gæsterne.

Fra at være foran 12-10 kom Silkeborg-Voel foran med 16-10, inden NFH fik reduceret til pausestillingen 16-12.

I anden halvleg var Silkeborg-Voel føringen oppe på 23-17 med et kvarter igen, men så kom NFH i gang og fik med lidt under fire minutter igen reduceret til 27-25, men tættere på kom gæsterne ikke, og i stedet vandt Silkeborg-Voel opgøret 29-27.

Dermed er Silkeborg-Voel på femtepladsen, mens NFH er skubbet udenfor slutspillet på syvendepladsen.