Officielt: Aalborg playmaker til SønderjyskE

888 Ligaen
soenderjydske

Det er nu officielt at SønderjyskE efter denne sæson får tilgang af Aalborg playmakeren Chris Jørgensen. 

Ligaklubben SønderjyskE får fra den kommende sæson tilført masser af erfaring og rutine, når Chris Jørgensen tiltræder på en toårig kontrakt.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt har længe haft et godt øje til den 30årige playmaker.

Læs også: Medie: Agesen og Randers meget tæt på at nå hinanden

– Chris Jørgensen har mere en tolv års erfaring som ligaspiller, og ved derfor også hvad der kræves, når det virkelig gælder på banen. Han har spillet mange europæiske kampe, og vil bidrage med masser af rutine og overblik til vores unge spillertrup, siger Simon Hajdu Lindhardt, og fortsætter:

– Chris Jørgensen er en dygtig og erfaren playmaker, som stadig er sulten efter at vise, hvad han kan. Han har håndboldhovedet skruet rigtigt på, og han er farlig både på sit brud, samspillet med stregspilleren og som oplægger til bagspillerne. Oven i hatten kan han også selv ”flække” bolden mod modstandernes mål. Vi kan tilbyde Chris Jørgensen en spændende rolle hos os, og vi ser frem til at få ham i aktion i den lyseblå trøje efter sommerferien, slutter Simon Hajdu Lindhardt.

Chris Jørgensen ser frem til at møde holdkammeraterne i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg.

– Jeg glæder helt vildt til at trække i den lyseblå trøje og spille for det fantastiske hjemmepublikum i ligaens mest frygtindgydende arena. Det er klart, at det er det sportslige, som vejer tungest, når der er tale om et klubskifte. Her ser jeg mit kommende hold som et kollektiv med enormt potentiale, og jeg er sikker på at det nok skal blive en god oplevelse, slutter Chris Jørgensen.

Chris Jørgensen har tidligere optrådt for Bjerringbro-Silkeborg, Nordsjælland Håndbold og GOG.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu