Slovensk mirakel-comeback mod Tunesien

Slovenien var i overhængende fare for at tabe til Tunesien, da de var bagud med 23-28, men endte med at spille 28-28.

Slovenien havde gjort rent bord indtil dagens opgør mod Tunesien. I går gik det udover mod Makedonien, som de besejrede sikkert.

Mod Tunesien havde slovenerne blandet kortene i startopstillingen, hvor der blandt andet var fundet plads til Vid Kacticnik og Urs Kastelic i målet.

Alt gik også planmæssigt for Slovenien til at starte med, da de efter 20 minutters spil var i front med 12-10. Ved pausen holdte de fast i føringen, hvor stillingen var 15-13.

I anden halvleg væltede det slovenske korthus dog sammen. Tunesien kom på 16-17 og det var starten på en tunesisk optur.

Den tunesiske føring nåede op på 23-28, men så gik der tunesiske gummiarme i den i de sidste miutter af opgøret.

Slovenien kom på 27-28 og med fem sekunder igen lykkedes det den slovenske højre fløj Blaz Janc at udligne til slutresultatet 28-28.