Mors-Thy skriver kontrakt med stor bagspiller

888 Ligaen
bettebalkan

201 cm høje Kasper Lindgren bliver kontraktspiller i Mors-Thy Håndbold til næste sæson.

Den unge bagspiller, der pt. spiler U18-liga for HF Mors, er en spiller som Mors-Thy glæder sig til at indlemme i truppen.

– Vi er glade for at have sikret os Kasper Lindgren, som allerede nu er en eftertragtet herre. I Lindgren får vi en stor gut, som knokler for sagen og giver den gas i træningslokalet. Hver eneste dag arbejder han selvstændigt og målrettet for at nå så langt som muligt med håndbolden, og den type spillere er ønskværdige i enhver klub. Kasper har rykket sig meget på forsvarsdelen de seneste år og har gode kompetencer der, ligesom han har et godt hug fra distancen, og med tålmodighed og fortsat hårdt arbejde, så skal hans chance i ligasammenhæng nok komme. Vi glæder os til at se Kasper i den blå trøje i de kommende sæsoner, siger bestyrelsesmedlem i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, til klubbens hjemmeside.

18-årige Kasper Lindgren har skrevet under på en to-årig aftale med Mors-Thy Håndbold.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu