SønderjyskE har trænerteamet på plads

888 Ligaen
kasper_christensen

Ny cheftræner og ny assistenttræner er ansat på toårige kontrakter med virkning fra den kommende sæson. Det oplyser SønderjyskE i en presesmeddelelse.

 Ligaklubben SønderjyskE siger efter denne sæson farvel og tak for kampen til cheftræner Morten Henriksen, som er blevet ansat som ny sportschef i DHF (Dansk Håndbold forbund, red.).

Han har gennem tolv sæsoner sat sit markante aftryk i klubben, og sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt er da også helt på det rene med, at det er et par store sko, som skal udfyldes til den kommende sæson:

– Jeg er meget tilfreds med, at vi hurtigt har fået vores kommende trænerteam på plads. Det giver en god grobund for den videre dialog med både nuværende spillere og selvfølgelig også med potentielt nye spillere. Med forlængelsen af Simon Kristiansen tidligere i denne uge har vi sammen med et meget kompetent trænerteam fået lagt de første, vigtige brikker til den kommende sæsons holdkort, siger Simon Hajdu Lindhardt, og fortsætter:

– Kasper Christensen ser vi som et af de store trænertalenter herhjemme, og jeg er glad for, at han har sagt ja til opgaven som ny cheftræner for ligaholdet. Jeg har stor respekt for hans håndboldforstand, han er hårdt arbejdende, initiativrig og meget vigtigt også en god kommunikator. Kasper Christensen har underskrevet en toårig kontrakt, og flytter til Sønderborg, fortæller sportsdirektøren.

Som ny assistenttræner henter klubben den tidligere topspiller og nuværende assistenttræner i Team Esbjerg, Lars Krogh Jeppesen.

– Vi ser frem til at få glæde af Lars Krogh Jeppesens store idérigdom og lange erfaring fra store, europæiske klubber som Flensburg-Handewitt, THW Kiel og Barcelona. Han har i en årrække på egen krop mærket presset og det at vinde for enhver pris. Det er værdier, som vi værdsætter i SønderjyskE.
Begge trænere har fået toårige kontrakter, da vi både tror på dem som individer; men også som team. Trænerkonstellationen er nu på plads, og så fortætter vi med at lægge puslespillet til den kommende sæsons spillertrup.

– Nu og her handler det om, at vi efter en velfortjent juleferie kommer 100 % i gear til de kommende kampe om placeringerne til DM slutspillet. Flere hold bejler til slutspilspladserne, så det bliver helt sikkert både dramatisk og spændende, forudser Simon Hajdu Lindhardt.

Kasper Christensen ser frem til de nye udfordringer ved roret for det lyseblå håndboldflagskib:

– Jeg er både glad og stolt over, at jeg får muligheden for at træde et skridt frem som ny cheftræner. Efter to sæsoner i klubben er jeg også blevet godt kendt med forholdene, og ikke mindst glæder jeg mig til at blive en del af bybilledet i Sønderborg. Vores hold skal kendetegnes ved en ydmyg tilgang til tingene og en vilje til at kæmpe til sidste blodsdråbe. Det fortjener vores fantastiske publikum i Broager Sparekasse Skansen, hvor vi til hver eneste hjemmekamp oplever en helt unik opbakning fra Danmarks festligste håndboldpublikum, understreger Kasper Christensen.

Også Lars Krogh Jeppesen ser frem til at møde de nye kolleger og spillere i SønderjyskE:

– Efter tre, gode år i Esbjerg glæder jeg mig til igen at arbejde på ”herresiden”. Det bliver en spændende og udfordrende opgave i en hårdtarbejdende og ambitiøs klub, hvor der samtidigt er en enorm opbakning og styr på tingene. Jeg elsker nye udfordringer, og så ser jeg også frem til at udvikle spillet og de enkelte spilleres færdigheder og i særdeleshed samarbejdet med Kasper Christensen, som jeg forventer mig meget af. Det bliver utroligt spændende, og jeg glæder mig til at tage fat, slutter Lars Krogh Jeppesen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu