Trods trænerkaos: HØJ vandt over Ajax

HØJ havde helt nyt trænerteam med til kampen mod Ajax København, men endte alligevel med at vinde 26-28 i Bavnehøj Arena.

Lars Nedergaard og Thomas Jørgensen har sagt op i HØJ, da de havde fået meddelt, at de alligevel ville være fortid til sommer.

Derfor har HØJ’s sportschef Henrik Kjeldsen sat sig selv i trænerstolen for resten af sæsonen. Det var dog ikke til at se, at der formentlig har hersket lidt kaos i HØJ.

Ajax kom godt nok foran 5-3 og 6-4, men tre HØJ-scoringer i træk bragte gæsterne i front midtvejs i første halvleg.

Hjemmeholdet var dog ikke tilat slå ud af fatning. Ajax kom på 10-9 med syv minutter tilbage af første halvleg, men det lykkkedes kun københavnerne at score en gang mere i første halvleg. Tilsvarende lavede HØJ fire mål, hvilket gav dem en pauseføring på 11-13.

I anden halvleg nåede HØJ’s føring op på 13-17, men Ajax gav ikke op. Jemmeholdet fik redceret til 17-18, men i slutfasen trak HØJ fra igen.

HØJ’s føring nåede op på 23-27 med to minutte rigen, men så gik der for alvor gummiarme i den for HØJ, der kunne se Ajax reducere til 26-27 med 34 sekunder igen.

En HØJ-timeout og en efterfølgende scoring af Ludvig Langberg sikrede dog HØJ en sejr på 26-28.