Sydhavdsøerne fik revanche mod Korsør

Team Sydhavsøerne tabte sæsonens første opgør til Korsør Slagelse Elitehåndbold, men lørdag eftermiddag fik de revanche med en sejr på 16-23.

Korsør Slagelse hang på de første ti minutter, hvor stillingen var 4-4. Derefter gik der over ti minutter før hjemmeholdet kom på måltavlen igen, hvilket Sydhavsøerne udnyttede til at komme foran 4-12.

Ved pausen holdte TSØ fast i føringen, som efter de første 30 minutter lød på 6-13. I anden halvleg nåede Sydhavsøernes føring op på 8-18, men så fik Korsør Slagelse barberet noget af TSØ’s føring i den resterende del af opgøret.

Med ti minutter igen var stillingen 13-23 til Sydhavsøerne, men Korsør Slagelse scorede kampens sidste tre mål, hvilket gjorde kampen endte 16-23.