Stregspiller forlænger med Lemvig

1. division - Herrer
lemvig

Lemvig-Thyborøn Håndbold har indgået en ny aftale med stregspilleren Niels Lindholt. Forlængelsen betyder, at Niels og LTH har papir på hinanden indtil sommeren 2018.

Niels Lindholt har gang i sin tredje sæson i klubben, og fredag blev det så klart, at han tager endnu en sæson i den røde trøje, da han i dag har skrevet under på en etårig kontraktforlængelse med Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Niels har siden sin ankomst i klubben udviklet sig utrolig meget. Den 21-årige stregspiller måler ”kun” 186 cm, men derimod er han enormt stærk, og hans styrke udnytter han til fulde i både angrebs- og forsvarsspillet.

– Jeg har valgt at forlænge kontrakten med Lemvig-Thyborøn, da jeg de sidste 3 år har været glad for at være i klubben, hvor der er et godt træningsmiljø, og nogle gode mennesker i og omkring klubben,” siger Niels Lindholt.

I de seneste par sæsoner har Niels delt spilletiden på stregen med Mads Paulsen, hvor de har suppleret hinanden meget godt, og har udgjort en meget stærk stregduo. Målet for den kommende sæson er endnu ikke klart, men han har da et lille bud.

– Målet for holdet til næste år er lidt svært at sige, da truppen til næste sæson endnu ikke er på plads, men jeg tænker, at vi kommer til at ligge i den sjove ende af 1. division, siger LTH-spilleren.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu