Playmaker forlader Lemvig til sommer

1. division - Herrer
lemvig

Mikkel Møller har valgt at udnytte en klausul i hans kontrakt, som betyder at han efter denne sæson stopper i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Det oplyser Lemvig i en pressemeddelelse.

Inden denne sæson blev Mikkel Møller hentet til LTH fra ligaklubben GOG i håb om, at få en større rolle på et hold. Den mulighed greb Mikkel fra starten, og han har indtil videre i denne sæson forkælet tilskuerne i vestjyskBANK Arena med mange assists og en masse flotte mål.

Mikkel Møller vandt publikums hjerter allerede i første hjemmekamp i vestjyskBANK Arena, hvor hans scoring på straffekast udløste forlænget spilletid i pokalkampen mod barndomsklubben GOG.

Efter denne sæson vil han desværre ikke være at finde i Lemvig-Thyborøn, da Mikkel har valgt at udnytte en klausul i kontrakten, som betyder, at han kunne få lov til at skifte til en anden klub et år før hans oprindelige kontrakt udløb. Det er dog ikke grundet utilfredshed med klubben, at den 23-årige playmaker og venstre fløj har valgt at udnytte denne klausul.

– Jeg har valgt at bruge en klausul i min kontrakt, da jeg fik muligheden for at prøve kræfterne af i ligaen igen, hvilket var mit mål efter min skade. Jeg kan derfor takke Lemvig for at give mig chancen for at komme tilbage og gøre det muligt, siger Mikkel Møller og fortsætter:

– Jeg er rigtig glad for at være i klubben og på holdet med nogle gode gutter. Så beslutningen om at tage herop, har uden tvivl været positiv. Herfra kan jeg klart anbefale andre spillere at søge herop. Her er et godt træningsmiljø med dygtige folk både på banen og udenfor banen med hensyn til det fysiske. Der er i LTH ligesom i GOG mange ildsjæle som brænder for holdet, de er med til at holde gang i klubben.

Det er ikke helt slut med LTH og Mikkel Møller endnu. Der mangles fortsat en halv sæson, og den har hovedpersonen et klart mål for:

-Jeg vil det sidste halve år give mit og sørge for, at holdet slutter af på bedst mulig vis, for det fortjener vi om nogen efter den her sæson, slutter Møller.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu