Norge nedlagde Rusland

Norge viste stor spillemæssig fremgang mod Rusland, som de endte med at besejre 28-24.

Norge viste ikke særlig stor kvalitet mod Polen i åbningskampen, men det var et helt andet norsk hold mod Rusland.

Torbjørn Bergerud storspillede i det norske mål, mens spillere som Kristian Bjørsen og Espen Lie Hansen spillede en stor angrebskamp.

Det udmøntede sig i en norsk føring på 13-6 midtvejs i første halvleg, men hen mod pausen kom russerne bedre med.

Rusland endte medat få reduceret til pausestillingen 15-11, efter russerne havde chancen for at reducere til minus 3 til sidst.

I anden halvleg spillede russerne sig op i takt med Bergerud faldt i niveau i det norske mål. Pavel Atman begyndte også at finde storspillet frem i det russiske angreb.

Det gjorde, at russerne kom på 22-20, men hver gang Rusland kom tæt på strammede Norge grebet. Det betød, at Norge endte med at vinde kampen 28-24 og dermed nu er noteret for to sejre.