Nordsjælland-træner: Vi kan blive ramt på bredden

1. division - Herrer
Foto: Nordsjælland Håndbold

Foto: Nordsjælland Håndbold

Lørdag indleder Nordsjælland Håndbold anden halvdel af sæsonen. Dét er næste skridt imod oprykning tilbage i ligaen, men holdets træner forsøger at bevare jordforbindelsen.

Nordsjælland Håndbold har spillet et godkendt første halvår i 1. division, hvor holdet kun har smidt to point ud af 26 mulige. Dette skal nu følges op i det nye år, men der er ting, der skal forbedres, mener Fog.

– Det har hele tiden været målsætningen at rykke op, men jeg vil dog sige, at vi har mange af de svære udebanekampe i 2. halvdel. Det ser ud til, at Qvist (Michael Qvist, red.) er ude resten af sæsonen, og det er vi selvfølgelig ærgerlige over. Vi kan godt blive ramt på bredden. Jeg sætter altid høje mål for mig selv, og personligt vil jeg gerne sige, at det er en kæmpe skuffelse, hvis vi ikke rykker op, udtaler Ian Marko Fog til HBOLD.dk.

Selvom forventningerne i Nordsjælland Håndbold er tårnhøje, så glemmer topholdets træner ikke holdets udfordringer.

– Vores defensiv skal blive bedre. Alle har forventet, at vi bare skulle ræse de andre hold over, men der er rigtig mange fine hold i 1. division. Den defensive base har ikke stået helt som den skulle, og derfor har vi ikke kunne få de kontramål, som vi især sidste år i ligaen lavede rigtig mange af. Det skal forbedres.

Omstillingen fra underdog til favorit

Sidste år spillede Fogs tropper i ligaen, og her var Nordsjælland oftest underdog, når holdet tørnede ud på de danske halvgulve. Dette har ændret sig i 1. division.

– Det har været den største udfordring for os. I ligaen går du fra at have alt vinde, til i 1. div, hvor du har alt at tabe. Jeg er meget tilfreds med den måde, som vi kommet tilbage på, efter at vi er rykket ned. Efter nedrykningskampen har vi spillet tre pokalkampe og 13 kampe i ligaen, og kun tabt til Skjern. Så jeg synes faktisk, at vi er kommet rigtig godt afsted.

Nordsjælland indleder anden halvdel af sæsonen mod Frederikshavn kl. 15.00 i Frederiksborg-hallen lørdag eftermiddag.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu