FHK sejrede i hektisk kulisse mod SUS Nyborg

1. division - Herrer
Foto: www.fhk.dk

Foto: www.fhk.dk

Hjemme i thansen.dk Arena vandt Fredericia Håndboldklub fredag aften med 28-26 mod SUS Nyobrg i en hektisk kulisse.

Scenen var sat. Et højlydt publikum, en intens kamp og to hold, der for alt i verden ikke ville tabe. I julepausen har FHK fået tilgang af Rasmus Søby, og den hårdtskydende venstrehåndsspiller var fra kampens start en af de store profiler i opgøret.

Kampen var lige i de første ti minutter, men så fik SUS Nyborg for alvor teten, da FHK-forsvaret slet ikke fik tacklet af, hvilket gjorde, at Mikkel Wichmann kunne drive SUS-mandskabet frem til store chancer.

Stille og roligt fik holdet fra fæstningsbyen ædt sig ind i opgøret. Ind i målet kom Jimmi Andersen, hvilket gav et par redninger og nogle hurtige FHK-scoringer.

Det gjorde, at hjemmeholdet kunne gå til pause foran 14-13. I anden halvleg vågnede publikum for alvor op til dåd i thansen.dk Arena. Der mødte SUS Nyborgs spillere et stort tryk fra tilskuerpladserne, da de var i angreb.

Fynboerne tog det dogi stiv arm , da de fortsatte med at hænge på hjemmeholdet. Særligt Wichmann gjorde ondt på FHK-forsvaret, der havde svært ved at tage den rigtige højde på SUS-spilleren.

Med ti minutter igen var stillingen 23-23, men så fik hjemmeholdet for alvor momentum. Lars Knudsen var kommet tilbage i FHK-målet og den rutinerede keeper, der stopper karrieren til sommer, lukkede fuldstændigt af i slutningen af kampen.

Det gjorde, at FHK med fem minutter igen var i front med 27-24, men med to hurtige scoringer af Mads Mortensen og Mikkel Wichmann var opgøret helt tæt med knap tre minutter igen.

SUS Nyborg gik op i et ultraoffensivt forsvar, hvilket FHK havde svært ved at håndtere. Det lykkedes dog U19-landsholdsspilleren Marcus Rahbek at drible sig fri og med 40 sekunder igen score til slutresultatet 28-26.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu