Viborg tilknytter ny keeper

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Det er lykkedes Viborg HK at indgå en aftale med 18-årige Josephine Nordstrøm Olsen for resten af sæsonen.

Josephine Nordstrøm Olsen har senest spillet i FC Midtjylland, men har i det senest stykkke tid trænet med i Viborg.

– Josephine har trænet med i en uges tid nu, og har gjort det rigtig godt. Vi er rigtig glade for, at hun vil hjælpe resten af sæsonen og kan træde ind i truppen allerede nu, siger Viborg-træner Allan Heine til klubbens hjemmeside.

Til dagligt læser Josephine Norstrøm Olsen på Ikast Brand Gymnasium, hvilket hun resten af sæsonen skal kombinere med et ophold i Viborg.

– Jeg har valgt at flytte til Viborg HK, da jeg her får mulighed for at være del af en trup, der ligger i toppen af dansk håndbold. Det er sjældent for en ungdomsspiller, og da muligheden bød sig slog jeg til. Jeg tager det at være i Viborg HK som en oplevelse, og en mulighed for at snuse lidt til, hvordan det er på sådan et niveau. Kortsigtet er drømmen, at jeg kan bidrage positivt til holdet og udvikle mig som målmand. Derud over drømmer jeg selvfølgelig også om at blive en fast del af holdet fremadrettet. Det er klart et plus, at pigerne er så imødekommende, siger Josephine Nordstrøm Olsen.

Viborg har pt. Rikke Poulsen ude med gravidtet og Signe Brun er ude med en hjernerystelse, hvorfor holdet fra Domkirkebyen ville tilknytte yderligere en keeper.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu