Officielt: Endnu en landsholdsprofil til Odense

Primo Tours ligaen
Foto: Torben Andresen, Odense Håndbld

Foto: Torben Andresen, Odense Håndbld

Odenses ligahold fortsætter med at tiltrække landsholdsspillere og kan i dag offentliggøre, at man har indgået en 3-årig kontrakt med landsholdsfløjen Trine Østergaard. Det oplyser Odense Håndbold i en pressemeddelelse.

Trine Østergaard spiller pt. for FCM og havde under det netop overståede EM i Sverige næsten fuld spilletid på landsholdet.

– Trine har udviklet sig fantastisk til at være ”fast inventar” på damelandsholdet. Hendes hurtighed og træfsikkerhed kombineret med hendes energi, gør hende til en markant forstærkning, siger Odense-træner Jan Pytlick.

Læs også: Afsløring: Landsholdsprofil skifter til Odense

– Når jeg har valgt Odense som ny klub, er det fordi, jeg gerne vil prøve kræfter i noget nyt og sammen med andre landsholdsspillere. Det er en god mulighed for at opnå mine personlige mål om at fastholde min plads på landsholdet ved at have min daglige gang blandt andre landsholdsspillere.

Odense Håndbold ligger pt. nr. 4 i den danske liga og forstærkede sig i denne sæson med bl.a. brasilianske Jessica Quintino, målmandstalentet Althea Reinhardt og Oksana Kiseleva fra Rostov-Don. Efterfølgende er der indgået aftaler med Stine Jørgensen, Mette Tranborg, Kathrine Heindahl og Mie Højlund.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu