Odense forlænger med stregspiller

Primo Tours ligaen
Foto: Torben Andresen, Odense Håndbld

Foto: Torben Andresen, Odense Håndbld

Efter 8 år i den orange trøje brænder Kamilla Kristensen stadig for Odense Håndbold og det fortsætter hun også med i de næste 2 år. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Den kommende sæson i Odense vil bestå af en trup sammensat af spillere med landsholdserfaring og store talenter.

– En kontraktforlængelse med en spiller af Kamillas kaliber er noget vi er meget glade for. Kamilla har været en del af holdet siden opstarten og hendes store erfaring og professionelle indstilling er meget vigtige i vores bestræbelser på at være med i kampen om topplaceringerne. Samtidig vil Kamillas rolle være at bibringe erfaring til de unge spillere og hun er uden tvivl en kulturbærer på holdet, udtaler Jan Pytlick, cheftræner i Odense Håndbold.

– Jeg er glad og stolt over, at mit eventyr fortsætter i Odense Håndbold. Jeg har været i klubben siden side 1 blev skrevet og jeg glæder mig til et nyt og spændende kapitel, siger Kamilla Kristensen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu