Maja Laursen Bjerg

Lemvig henter overraskende sejr mod Skive

Skive fH tabte hertil aften to vigtige point i topstriden, da de blev besejret 28-27 af Lemvig-Thyborøn Håndbold. LTH var foran det meste af kampen, men lokalopgøret fik en spændende afslutning.

Skive fH ramte i dag et bump på vejen mod ligaen, da de blev sendt hjem med et nederlag af Lemvig-Thyborøn Håndbold. Skibonitterne var bagud det meste af kampen, og LTH løb med en sejr på 28-27. Dermed indkasserede Skive fH sit kun andet nederlag i 1. division.

Efter ti minutter var stillingen 5-5, men hjemmeholdet bragte sig i front med 7-5 kort efter. Den føring udbyggede LTH sidenhen, da Jóhann Gunnlaugsson nettede til 12-9. Dermed kunne hjemmeholdet gå i omklædningsrummet med en føring på tre mål.

Skive fH scorede de to første mål i anden halvleg, og de fik derved reduceret til 12-11. Hjemmeholdet trak dog fra igen, og Jonas Gade bragte de rødblusede foran 14-11.

Senere i anden halvleg var hjemmeholdet foran med fire mål. Skive fH fik dog spist lidt af forspringet, og med 12 minutter tilbage af kampen var stillingen 21-19.

Fem minutter før slutfløjtet var hjemmeholdet fortsat foran med to mål. Gæsterne fra Skive fik dog reduceret til 27-26 med et halvt minut tilbage af opgøret. Dermed var det ene point ikke helt uden for rækkevidde.

LTH holdt dog hovedet koldt, og Mads Thymann bragede bolden i kassen syv sekunder før tid. Dermed kunne en scoring i sidste sekund fra Mads Øris Nielsen ikke forhindre en Lemvig-sejr på 28-27.

Med nederlaget til Lemvig-Thyborøn Håndbold har Skive fH 22 point efter 14 kampe. LTH står noteret for 11 point efter 14 spillerunder i 1. division.