Rasmus Påskesen

Heine: Det bliver en hård kamp

I aften går det løs i Primo Tours Ligaen, det sker når VHK spiller mod SK Aarhus i Aarhus. Op til kampen har HBOLD.dk talt med VHK-træner Allan Heine, og om sine forventninger til kampen siger han.


– Det bliver en kamp som en hver anden, hvor vi skal kæmpe røven ud af bukserne for at få point, lyder det fra Allen Heine der fortsætter.


– SK Aarhus har flere spillere omkring det danske landshold, så det er et stærkt mandskab vi står over for. Blandt andre Mette Tranborg og Anna Sophie Okkels har nogle giftige skud, som vi skal prøve at lukke ned for, og så skal vi stå solidt i vores defensiv, siger VHK chefen.


For nyligt blev det meldt ud, at SK Aarhus står til lukning. Heine tror dog ikke, at det gør kampen lettere for VHK.


– Det er jo et svært spørgsmål. SK Aarhus spillerne vil højest sandsynligt se det at klare sig godt i ligaen, som en chance for at redde ligahåndbolden i Aarhus. Der udover kan det at præstere godt på banen, også være med til at gøre spillerne attraktive i forhold til at få kontrakter i andre klubber, så jeg tror bestemt ikke at SK Aarhus situation gør kampen nemmere for os, siger Allan Heine.


tidligere på ugen blev det meldt ud, at fløjspilleren Simone Böhme skifter til CSM Bucuresti. Om det at sende en spiller videre til en af verdens største klubber siger Allan Heine følgende.


– Man smiler med det ene øje, og græder med det andet. Det er en stor chance for Simone Böhme, men jeg er selvfølgelig også træt af miste en dygtig spiller, lød det fra Heine.


kampen spilles i Aarhus klokken 19:30


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER