Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Bredsdorff før dansk åbningskamp: Argentina er uberegnelige

Fredag indleder Danmark VM-slutrunden. Det sker mod Argentina, som danskerne senest mødte til OL-slutrunden i sommer, men som tidligere har givet danskerne problemer.


Datoen er d. 16. januar 2015. Danmark skal spille VM-åbningskamp mod Argentina i Lusail Sports Arena. Hvad der lignede en sikker dansk triumf endte med at blive en blamage, som endte uafgjort 24-24 i Gudmundur Gudmundssons første slutrundekamp som dansk landstræner.


Da der stod Argentina på menuen ved OL i Rio endte det dog med en dansk triumf på 25-19, men kampen for knap to år står stadigvæk klart på nethinden.


– De er en uberegnelig størrelse. Det er en vanskelig opgave., Rammer de dagen, er de rigtig gode. De spiller med en rigtig stor gejst og engagement, hvilket er fundamentet for dem. Danmark skal ikke tage let på opgaven, hvilket vi også så for to år siden, siger HBOLD.dk’s VM-ekspert, Peter Bredsdorff-Larsen.


Simonet-brødrene


Har man sagt Argentina, har man også sagt Simonet. Argentina har tre Simonet-brødre, hvor det dog er Diego Simonet, der er den helt store profil.


Pablo, Sebastian og Diego Simonet er tilsammen noteret for 224 landskampe med 921 mål til følge. Med andre ord, de er en stor del af grundstammen på det argentinske landshold.


– De har rigtig stor kvalitet. De er personificeret med den kampgejst og engagement, som Argentina kommer med. Diego Simonet, der spiller for Montpellier, er en rigtig dygtig kreativ spiller. Ellers har de også blandt andet Vieyra på højre back, som også er en dygtig spiller, påpeger Peter Bredsdorff-Larsen.


Blød start


Foruden for kampen mod Argentina, skal danskerne i det indledende gruppespil i aktion mod Egypten, Sverige, Bahrain og Qatar i den nævnte rækkefølge. Det giver danskerne to kampe til at spille sig varme, hvilket kan blive en fordel.


– Det er i hvert fald godt, hvis det lykkedes at vinde over dem (Argentina og Egypten, red.). Det er normalt hold, som Danmark skal vinde over, men man skal ikke tage for let på opgaven, lyder ordene fra Peter Bredsdorff-Larsen.


Danmark indleder VM-slutrunden i aften mod Argentina klokken 20:45 i AccorHotels Arena i Paris, hvor danskerne spiller alle de indledende kampe.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER