Miklas Ravn Campbell

Skanderborg-træner spidskandidat i HØJ

HØJ er på udkig efter ny cheftræner, og de har eftersigende en gammel kending som muligt emne.


HØJ Elitehåndbold der tidligere i dag offentliggjorde, at både cheftræneren Lars Nedergaard og assistenten Thomas Jørgensen var færdige i HØJ, er på udkig efter nye træner til klubbens 1.divisionsherre.


Indtil andet er på plads, er det klubbens sportschef, Henrik Kjeldsen, der står i spidsen for muligt. Men rygterne går på, at man allerede har en ny træner i sigte. Her er der snak Jesper Fredin, der lige nu er assistent for Skanderborgs ligahold.


Jesper Fredin er en gammel kending af HØJ, hvor han før har været spillende assistent.


Fredin selv er vokset op i Jylland. Men et tilbud fra Ajax København fik ham til Sjælland. Herefter skiftede han så til TMS Ringsted, hvor han spillede liga med dem. I 2013 skiftede han så til HØJ, hvor han for første gang forsøgte sig med trænergerningen.


Fredin flyttede tilbage til Jylland i 2014, hvor han skulle starte med at træne Skanderborgs 2.hold. Herefter blev han assistent for ligaholdet, og nu kunne det godt ligne, at HØJ ønsker, at gøre ham til mere end assistent for deres 1.divisionshold.


Om det lykkes HØJ at få Jesper Fredin ind som erstatning for Lars Nedergaard er endnu ikke til at sige, men der skulle eftersigende allerede være forhandlinger i gang mellem Jesper Fredin og HØJ om det ledige trænersæde.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER