Norge tæt på at floppe mod polske reserver

Norge var udråbt som storfavorit mod Polen, men det var ved at ende med en norsk fiasko. Norge endte dog med hiv og sving med at vinde 20-22.

Polen var uden mange af deres stjernespillere, der enten er skadet eller har meldt fra til landsholdet, efter OL-slutrunden i sommer.

Det var dog ikke til at se til at starte med, da Norge havde mere end svært ved at hægte Polen af. Den tårnhøje polske bagspiller, Gebale, og den stærke højre fløj Daszek gjorde ondt på det norske forsvar.

Midtvejs i første halvleg kom Polen foran 8-7, men et par norske scoringer i træk kom Norge på 8-10. Ved pausen var stillingen 10-12 i norsk favør.

I den periode var den norske keeper, Espen Christensen, et levende plankeværk. Polen havde mere end svært ved at få bolden forbi GOG-keeperen.

Begge hold havde igennem store dele af anden halvleg scoringsproblemer, men det endte i sidste ende med en norsk sejr på 20-22.