Storklub på jagt efter dansk fløj

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Den rumænske storklub CSM Bucuresti er på jagt efter danske Simone Böhme, der lige nu spiller i Viborg. 

Den rumænske storklub har for nyligt fået deres højre fløj Cristina Varzaru skadet. Derfor er de på jagt efter en erstatning, og de skulle have kigget mod Primo Tours Ligaen, hvor Viborg HK har Simone Böhme løbende på højre fløj.

Læs også: Dalmose slår fast: Mægtige Frankrig kan rystes

Simone Böhme, der også er indeover det danske landshold, har dog med kontrakt med Viborg HK frem til sommeren 2019, men da CSM Bucuresti akut mangler en fløj, skulle de være klar til at købe hende ud af hendes kontrakt. Det skriver TV2 Sport.

Hvis Viborg HK sender Simone Böhme til rumænien, er det den fjerde profil, de mister denne sæson. Inden sæsonen blev Rikke Skov og Siri Seglem gravide, men Rikke Poulsen også glipper den anden del af sæsonen, da hun også er blevet gravid.

 

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu