Lasse Dieckmann

SønderjyskE forlænger med hårdtskydende profil

Én af de bærende spillere hos sønderjyderne, Simon Kristiansen, har netop underskrevet en toårig kontraktforlængelse.


 Han har i snart fire sæsoner bombet mål ind fra positionen som højre back i SønderjyskE, og det fortsætter han i øvrigt også med i de næste to sæsoner.

Det har været en vigtig genforhandling for sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt, som da heller ikke lægger skjul på sin begejstring. 


– Når det kører for Simon Kristiansen er han én af ligaens bedste højre backs. Han har udviklet sig som spiller og profil på holdet, hvor han har en stor rolle både på – og uden for banen. Han er også en vigtig brik i forhold til det kommende hold, hvor han vil fortsætte med at markere sig offensivt som defensivt, så vi er meget tilfredse, understreger Simon Hajdu Lindhardt.


 Simon Kristiansen er også meget tilfreds med at have fået den sportslige fremtid på plads:


– Jeg er rigtig glad for at få forlænget min kontrakt med SønderjyskE. Det er en stor motivation for mig at spille i en klub, hvor opbakningen er så sublim og konsekvent, som vi oplever det på hjemmebanen i Broager Sparekassen Skansen. Det har betydet meget for mig i mit valg. For mig er SønderjyskE desuden et godt match, da jeg her både har mulighed for spilletid, ansvar og en vigtig rolle på holdet. Jeg var en del af Sønderjyske ”2.0”, og ser frem til en version ”3.0”. Jeg er sikker på, at vi fortsat vil være at finde i det gode selskab fremadrettet, uanset om der kommer til at ske ændringer på – og uden for banen i klubben, slutter Simon Kristiansen.


 Simon Kristiansens nye kontrakt løber til den 30. juni 2019


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER