Lasse Dieckmann

Norsk landstræner kan være på vej til Flensburg-Handewitt

Den norske landstræner Christian Berge rygtes til Flensburg-Handewitt, hvor han selv spillede i 7 sæsoner som aktiv. 


Det norske landshold kom sensationelt i EM-semifinalen ved EM i Polen sidste år. Det har Christian Berge en stor del af æren for, og det er der blevet lagt mærke til i håndbold verdenen. Derfor rygtes den norske succestræner nu til stor- og danskerklubben Flensburg-Handewitt. Det skriver TV2 Sport.


Det sker, efter at den nuværende Flensburg-Handewitt-træner, Ljubomir Vranjes er ved at blive lokket til ungarsk håndbold med en ordentlig pose penge. Her skulle han så være kombineret landstræner og træner for den ungarske storklub Veszprem.


Læs også: Dalmoses VM-spåkugle: Gentagelse af OL-finalen


Og Ljubomir Vranjes har tidligere lavet udtalelser, der gør, at et skifte væk fra Flensburg-Handewitt ikke er helt umuligt.


– Vi ved alle, hvordan Bundesligaen er. Specielt for trænere som Alfred Gislason (Kiel), Nikolaj Jacobsen (Rhein-Neckar Löwen) og mig selv er arbejdsmængden stor. Jeg er slidt, har Ljubomir Vranjes udtalt til svenskeren til Flensburger Tageblatt. 


Christian Berge har tidligere fortalt, at det ville være en stor drøm for ham at blive træner i Flensburg, da han selv har spillet syv sæsoner som aktiv i klubben.


Christian Berge har fået en stor del af sin håndboldtrænererfaring med Erik Veje Rasmussen som mentor, da han var assistenttræner i Århus Håndbold, efter han stoppede som spiller i klubben.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER