God 2.halvleg fra NFH sikrer sejr mod Randers

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Nykøbing Falster Håndbold slog til aften Randers 32-25.

Udeholdet fra Randers kom bedst fra start og var efter 5 minutter foran 2-4. Den 2-målsføring holdt de fast i indtil der var spillet ca. 10 minutter af første halvleg. 2 minutter senere havde NFH udlignet.

De næste 10 minutter vendte kampen, og det var nu NFH der havde teten. Efter 25 minutters spil var NFH foran 14-11.

Til slut i første halvleg var det nu Randers, der skulle lave et mindre comeback. Efter scoringerne fra blandt andet landsholdsspilleren Katrine Heindahl og den kommende Odense spiller Mie Højlund, fik de inden pausefløjtet hentet helt ind på NFH, så de to hold kunne gå til pause med stillingen 15-15.

2.halvleg startede som første halvleg sluttede, med en to hold der var fuldstændig lige. Men med to scoringerne fra både Natalie Hagman og Mette Gravholt, og en NFH defensiv der lukkede ned for Randers, vandt NFH en periode 5-0, og kampens stilling var pludselig 24-19.

Denne føring lykkedes det ikke for Randers at hente, og derfor kunne NFH sikkert køre sejren hjem. Kampen endte 32-25 til hjemmeholdet fra Nykøbing Falster.

Der var meget vigtige point på spil i dagens kamp, og nederlaget betyder nu for Randers, at de har hele 6 point op til 6.pladsen, der giver adgang til slutspillet. NFHs sejr betyder samtidig for dem, at de kommer op på rækkens 5.plads.

Kampens målscorere:
Nykøbing F Håndboldklub: Johanna Westberg 7, Nathalie Hagman 7, Kristina Kristiansen 7, Mette Gravholt 5, Rikke Schou Ebbesen 2, Louise Kristensen 1, Sarah Iversen 1, Emelie Westberg 1, Lærke Nolsøe Pedersen 1.

Randers HK; Mari Molid 6, Frederikke Gulmark 5, Mie Højlund 3 Martine Moen 3, Maria Fisker 3, Gitte Andersen 2, Kathrine Heindahl 2, Daniela Gustin 1.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu